Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Νηπιαγωγείου Λίμνης...έναν τόπο συνάντησης,ενημέρωσης και επικοινωνίας μαζί σας!!!!

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ

Περιβαλλοντικά Εκπαιδευτικά παιχνίδια για το δάσος

 

«Περιβαλλοντικά Εκπαιδευτικά παιχνίδια για το δάσος» που δημιουργήσαμε στο πλαίσιο συμμετοχής μας στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση»Παρουσίαση1 copy copy

Read more...

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Λίμνης «Οι Προστάτες του Περιβάλλοντος» μαζί με τις εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους συμμετείχαν (Κυριακή 3/4/2022) στην εθελοντική δράση δενδροφύτευσης και καθαρισμού στο «Θεατράκι της Λίμνης» που οργανώθηκε από το Δασαρχείο Λίμνης και άλλους φορείς.

Φυτέψαμε δέντρα και καθαρίσαμε τον περιβάλλοντα χώρο. Τα παιδιά δούλεψαν ακατάπαυστα για ώρες, δίνοντας το παράδειγμα, ως ενεργοί μελλοντικοί πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο τους και το περιβάλλον του.IMG 20220403 113911

IMG 20220215 130939

Read more...

Οι μικροί δημοσιογράφοι του σχολείου μας εν δράσει!

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για το διεθνές πρόγραμμα "ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ" και της Θεματικής "Περιβάλλον" στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων η ομάδα "Μικροί δημοσιογράφοι" με τη βοήθεια των γονιών τους πήραν συνεντεύξεις από το Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Γεώργιο Τσαπουρνιώτη, από το Δασάρχη κ.Σπύρο Ζίγκηρη, από πυροσβέστες των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Λίμνης& Μαντουδίου καθώς και από εθελοντές και μέλη του ΣΕΔΔΕ.

Και τώρα μετά τη φωτιά τι γίνεται στον τόπο μας;

ΜΙΚΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Read more...

Εκπαιδευτική επίσκεψη/εκδρομή στο δάσος!

Σήμερα 25-5-2017 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη/εκδρομή στο δάσος και στα αντιπλημμυρικά/αποκατάστασης έργα στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού Προγράμματος:

«Στα μονοπάτια του δάσους..»

Μαζί μας ήταν καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής(μετά από αίτησή μας) ο δασολόγος κ.Σπύρος Ζίγκηρης ως εκπρόσωπος του Δασαρχείου Λίμνης.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Read more...

enfrdeitptes

My Blogger Tricks

5

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ copy

Flag Counter


ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
 1
Λίμνη Ευβοίας
Τ.Κ. 34005
Τηλ/Fax: 2227032683
email:mail@nip-limnis.eyv.sch.gr

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΥΠ.Π.Ε.Θ.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΔΙΚΤΥΟ