Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Νηπιαγωγείου Λίμνης...έναν τόπο συνάντησης,ενημέρωσης και επικοινωνίας μαζί σας!!!!

Εξωραϊσμός/Ανάπλαση κήπου

 

Στο Νηπιαγωγείο μας υλοποιήθηκε δράση ανάπλασης/εξωραϊσμού του σχολικού κήπου, σε συνεργασία με γονείς. Αφού έγινε η απαραίτητη προετοιμασία (φρεζάρισμα, ξεβοτάνισμα, κλάδεμα,)σχεδιάστηκε και οριοθετήθηκε ο χώρος για το βοτανόκηπο, λαχανόκηπο και ανθόκηπο και επίσης τοποθετήθηκαν σωλήνες άρδευσης και μηχανισμός για αυτόματο πότισμα!!!

Κατόπιν, μαζί με τα παιδιά, φυτέψαμε βότανα, μυρωδικά, λαχανικά και λουλούδια (σέλινο, μαϊντανός, δυόσμος, βασιλικός, φασκόμηλο, ρίγανη, λεβάντα, μαρούλια, φραουλιές, κατιφέδες) στους διαμορφωμένους χώρους του κήπου.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαφάνεια1

 

 

Στόχοι της δράσης (εκτός από τον εξωραϊσμό/ανάπλαση του κήπου) ήταν τα παιδιά να γνωρίσουν διάφορα βότανα, μυρωδικά και λουλούδια, να εκτιμήσουν τη χρησιμότητα και την ομορφιά της βιοποικιλότητας και να αναλάβουν ενεργό δράση για τη διατήρησή της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς μαθητών μας Γιάννης καλομοίρη, Άρτεμις Καμπάκη, Κυριάκος Παληός που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου το όλο εγχείρημα!

Είμαστε ευγνώμονες!!Τι να πούμε όταν έχουμε γονείς που τους ζητάμε ένα και προσφέρουν δέκα!!!Είμαστε πολύ τυχεροί!! Μαζί θα πορευόμαστε και θα προσπαθούμε το καλύτερο για τα παιδιά μας!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ (22 Μάϊου 2022)

Add comment

Security code
Refresh

enfrdeitptes

My Blogger Tricks

5

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ copy

Flag Counter


ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
 1
Λίμνη Ευβοίας
Τ.Κ. 34005
Τηλ/Fax: 2227032683
email:mail@nip-limnis.eyv.sch.gr

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΥΠ.Π.Ε.Θ.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΔΙΚΤΥΟ